Vrijstaande baden

Vrijstaande baden: ze worden steeds populairder onder Nederlanders. Een vrijstaand bad ziet er prachtig uit, is gemakkelijk te plaatsen en maakt het mogelijk om op elke gewenste locatie in huis heerlijk in bad te gaan. Wanneer u bijvoorbeeld een kleine badkamer heeft waarin geen ruimte is voor een bad, biedt een vrijstaand ligbad u de mogelijkheid om toch een bad te nemen.

Deze veelzijdigheid en flexibiliteit is precies wat vrijstaande baden zo geliefd maakt. Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten, want bij Sanitair en Accessoires.nl vindt u een breed aanbod vrijstaande baden die uitermate betaalbaar zijn. Desondanks gaat het niet ten koste van de kwaliteit, want elk vrijstaand bad in onze webwinkel is uitgekozen om zijn duurzaamheid en trendy design.

Bekijk ons assortiment

Vrijstaande baden goedkoop aanschaffen

Wilt u een klassiek vrijstaand bad of geeft u de voorkeur aan vrijstaande baden met een wat modernere uitstraling? Hoewel de nadruk bij Sanitair en Accessoires.nl ligt op een modern design, hebben wij ook vrijstaande baden met klassieke vormen in ons assortiment. Zo bieden wij werkelijk voor ieder wat wils.

Neem nou ons vrijstaande bad Luga als voorbeeld. Dit bad combineert klassieke vormen met moderne materialen en een hippe uitstraling. Met afmetingen van 1700 x 800 x 580 mm behoort het tot de ruimere vrijstaande baden en is het eenvoudig in elke ruimte te plaatsen. Met een prijs van slechts € 465.00 is dit bad voor een brede doelgroep toegankelijk.

Vrijstaande baden prijzen

Maar ook de vrijstaande baden prijzen van de andere artikelen in onze webwinkel zijn zeer laag te noemen. Dit geldt zelfs voor de vrijstaande baden binnen de hoogste prijsklasse op onze website. Heeft u een iets hoger budget en wilt u een vrijstaand bad met een aparte en eigenzinnige vorm? Dan is ons vrijstaande bad Avr een uitstekende keuze.

Dit moderne vrijstaande ligbad is al voor € 550.00 verkrijgbaar en is geheel gemaakt van acryl. Dit geeft het bad een zeer trendy uitstraling, waardoor het naadloos zal aansluiten op elke modern vormgegeven sanitaire omgeving. Met afmetingen van 1700 x 720 x 820 mm is dit een van onze meest comfortabele vrijstaande baden.

Neem contact met ons op

Vrijstaande baden outlet

Sanitair en Accessoires.nl is een gerenommeerde vrijstaande baden outlet waar u tegen zeer voordelige prijzen een kwalitatief hoogwaardig vrijstaand bad op de kop kunt tikken. Met enkele muisklikken bestelt u uw favoriete bad op onze website, waarna u verzekerd bent van een betrouwbare en spoedige levering.

Overweegt u ook een vrijstaand bad aan te schaffen maar twijfelt u over de hoge kosten? Bekijk dan de voordelige vrijstaande baden op onze website om een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden. Wilt u meer weten over een specifiek bad in onze collectie? Mail naar info@www.sanitair-en-accessoires.nl of bel ons op 06-85200262 (0031685200262 vanuit België).