Vrijstaande baden online kopen

Wilt u al enige tijd een vrijstaand bad? Dan heeft u inmiddels waarschijnlijk wel gezien dat vrijstaande baden bij de meeste winkelvestigingen allesbehalve goedkoop zijn. Vrijstaande baden online kopen is dan een betere optie, zeker wanneer u kiest voor een populaire vrijstaande baden outlet zoals Sanitair en Accessoires.nl.

Op onze website vindt u een diversiteit aan vrijstaande baden, die allemaal zeer voordelig zijn geprijsd. Elk vrijstaand bad in ons assortiment is desondanks gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en valt op door een hip en eigentijds design. Mooie vrijstaande baden online kopen was nog nooit eerder zo voordelig!

Bekijk ons assortiment

Vrijstaande baden online kopen tegen lage prijzen

De snel toenemende populariteit van vrijstaande baden is eenvoudig te verklaren. Niet in elke badkamer is standaard een bad aanwezig en sommige badkamers hebben hier simpelweg niet voldoende ruimte voor. Wilt u toch regelmatig een bad nemen, dan is een vrijstaand bad ideaal omdat u het in elke ruimte in uw huis kunt plaatsen.

Dit is precies waarom steeds meer mensen vrijstaande baden online kopen bij Sanitair en Accessoires.nl. Op onze website kunt u profiteren van de allerlaagste prijzen en aantrekkelijke kortingen. Na het plaatsen van uw bestelling komen wij uw nieuwe vrijstaande bad keurig bij u thuis afleveren.

Vrijstaande ligbaden voor badkamer online kopen

Het brede productaanbod bij Sanitair en Accessoires.nl zorgt ervoor dat er altijd een vrijstaand bad is dat voldoet aan uw wensen. Bent u op zoek naar een zeer aantrekkelijk geprijsd vrijstaand ligbad? Dan zal ons vrijstaande bad Magg zeker bij u in de smaak vallen. Dit stijlvolle bad met een zwarte buitenkant is al voor € 465.00 verkrijgbaar en zeer eenvoudig te plaatsen.

Wilt u nog luxere vrijstaande baden online kopen? Dan is ons vrijstaande bad Bols een uitstekend alternatief. Dit comfortabele ligbad is met € 550.00 slechts iets duurder en valt op door zijn prachtige witte design. Het bad is volledig gemaakt van acryl en heeft ruime afmetingen van maar liefst 1700 x 800 x 720 mm.

Neem contact met ons op

Vrijstaand bad online goedkoop kopen

Naast de bovengenoemde vrijstaande baden, kunt u nog vele andere baden online bij ons kopen. Ons gevarieerde assortiment wordt regelmatig vernieuwd en garandeert u van de modernste designbaden tegen de allerlaagste prijzen. Uiteraard kunt u daarnaast rekenen op een spoedige levering van uw vrijstaande bad.

Vrijstaande baden online kopen doet u dan ook bij Sanitair en Accessoires.nl. Heeft u vragen over een van onze vrijstaande baden of wilt u meer weten over een bepaald ligbad? Aarzel niet en vraag onze ervaren medewerkers om advies via info@www.sanitair-en-accessoires.nl of bel naar 06-85200262 (vanuit België naar 0031685200262).