Betalen

Via iDeal

Betalen kan makkelijk en veilig met iDeal. Als u alle stappen tijdens het bestellen doorloopt, komt u vanzelf op de betaalsite van iDeal terecht. Betalen via iDeal is geheel gratis.

Rembours

Als u wilt dat het badmeubel naar uw adres wordt verzonden, bieden de mogelijkheid van betaling onder rembours. Bij de levering van uw bestelling kunt u de betaling contant aan onze professionele transportpartners voldoen. Als u voor voor deze optie kiest vragen we een aanbetaling van € 75,- via iDeal. Rembours is mogelijk voor bestellingen vanaf € 150,-. De rembourskosten zijn € 16,50.

Via Paypal

Paypal is de ideale betalingsoplossing voor klanten die buitenlandse rekeninghouder zijn en dus niet via iDeal kunnen betalen. Paypal werkt eenvoudig en snel, en de betaling wordt direct online voldaan. Deze betaaloptie is mogelijk voor bestellingen vanaf € 150,- tot maximaal € 1000,-. De kosten voor Paypal zijn 2% van het bedrag.

Via Bancontact / Mister Cash – voor klanten uit Belgie

Speciaal voor onze Belgische klanten bieden we de mogelijkheid om met Bancontact / Mister Cash te betalen. Geheel veilig, eenvoudig en gratis.